Субота, 04.05.2024, 00:59
Магазин-майстерня "Техноком-сервіс", м. Прилуки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Наша адреса: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, 59 (1-й поверх центральної прохідної ПАТ "Завод "Будмаш""). Тел.: (050) 699-11-00, (063) 611-10-75, (098) 062-09-01. E-Mail: pk_remont@ukr.net
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
Головна » 2012 » Березень » 21 » CorelDraw X6. Що нового?
16:38
CorelDraw X6. Що нового?
Компанія Corel випустила нову версію свого графічного пакета CorelDraw Graphics Suite X6 з масою нових функцій, включаючи неймовірно корисні й зручні інструменти для роботи з кольором Color Harmony (підбір поєднань кольорів) і Color Styles (зміна кольорів відразу для багатьох об'єктів).

Векторний редактор CorelDraw Graphics Suite X6 являє собою розумне поєднання можливостей як для професійних дизайнерів, так і для тих, кому лише іноді доводиться мати справу з графікою. Основна перевага нової версії CorelDraw, як завжди, криється в зручності використання всіх доступних інструментів. Аматори можуть швидко створити календарі, стінгазети або плакати, а бізнес-користувачі можуть застосовувати цей пакет для оформлення роздаткового матеріалу, рекламних буклетів або презентацій. Само собою, професійні дизайнери не залишаться осторонь - їм теж пропонується величезний набір нових і поліпшених функцій.

Нова версія CorelDraw X6 вперше надає повну підтримку 64-бітових систем і багатоядерних процесорів, що помітно позначається на швидкості роботи програми. З практичної точки зору це означає скорочення очікувань при експорті, роздруковуванні або копіюванні малюнків в таких програмах, як CorelDraw і Corel Photo-Paint.

Крім підвищеної продуктивності, версія X6 демонструє солідний список допоміжних функцій, які радикально полегшують редагування зображень. Наприклад, новий інструмент Smart Carver («Розумні» криві) дозволяє швидко прибрати з фотографій непотрібні області, зберігаючи при цьому початковий розмір і пропорції зображення. Нові інструменти для малювання типових фігур тепер підтримують ефекти типу Smear (мазок), Twirl (закручування), Attract (тяжіння) і Repel (відштовхування) - ці ефекти допомагають надати потрібну форму векторним об'єктам. З інших нововведень варто відзначити нумерацію сторінок, напрямні для вирівнювання елементів, розширену підтримку шрифтів у форматі OpenType та інтерактивні фрейми для створення чорнових макетів. Професійним користувачам напевно стане в нагоді покращений модуль Corel Connect, який тепер може виконувати підбір зображень з Інтернету відразу в декількох панелях - потрібно тільки вказати джерела (наприклад, популярні безкоштовні фотобанки).

Одна з найсильніших сторін пакета CorelDraw X6 - це робота з кольором. Нова панель Color Styles (колірні стилі), зокрема, дозволяє швидко змінити кольори відразу в декількох об'єктах на аркуші. Треба просто прив'язати однотипні об'єкти до стилю, а потім будь-які зміни в стилі негайно позначаться на кожному з прив'язаних об'єктів. Ця функція добре поєднується з ще одним новим інструментом - Color Harmony (підбір кольорів), який дозволяє змінювати цілі набори кольорів одночасно. Завдяки підбору кольорів ви можете створити одразу кілька колірних схем для кожного об'єкта, щоб потенційний замовник міг швидко оцінити і вибрати потрібний варіант.

Ще один цікавий модуль в пакеті CorelDraw X6 носить назву Corel Website Creator. Цей вперше представлений модуль забезпечує конструювання web-сайтів у режимі WYSIWYG (що бачимо, те й отримуємо) з підтримкою всіх сучасних технологій, включаючи CSS, XHTML, PHP, JSP та інші. Редактор web-сайтів також підтримує перетягування для зручного позиціонування елементів на сторінці.

До складу пакету CorelDraw Graphics Suite X6 включені наступні продукти: векторний редактор CorelDraw, растровий редактор Photo-Paint, векторизатор PowerTrace, пошук зображень Connect, імпорт зображень Capture і конструктор сайтів Website Creator. Повна версія коштує від 499 дол. (у Північній Америці), а оновлення з попередніх версій - від 199 доларів.

За матеріалами офіційного прес-релізу і сайту CNET
Переглядів: 560 | Додав: vik_pav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright vik_pav © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz