Субота, 04.05.2024, 02:54
Магазин-майстерня "Техноком-сервіс", м. Прилуки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Наша адреса: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, 59 (1-й поверх центральної прохідної ПАТ "Завод "Будмаш""). Тел.: (050) 699-11-00, (063) 611-10-75, (098) 062-09-01. E-Mail: pk_remont@ukr.net
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Новий Антивірус Касперського для інтерфейсу завантаження операційних систем
17:04
Новий Антивірус Касперського для інтерфейсу завантаження операційних систем
«Лабораторія Касперського» випустила нову антивірусну систему для інтерфейсу завантаження операційних систем UEFI. Виробник стверджує, що рішення поки не має аналогів у світі і обіцяє, що новий Антивірус Касперського для UEFI гарантує безпечне завантаження комп'ютера. Для цього програма перевіряє системні файли на наявність в них вірусу ще до початку роботи операційної системи і основного антивіруса.

З її допомогою можна знешкодити шкідливі програми, які завантажуються в комп'ютер до операційної системи або на ранніх стадіях її роботи і приховують свою присутність від систем антивірусного захисту. У Росії рішення буде реалізовано в рамках співпраці «Лабораторії Касперського» з найбільшим вітчизняним виробником комп'ютерної техніки - компанією Kraftway.
Антивірус Касперського для UEFI дозволяє перевіряти файли, використовувані в процесі завантаження операційної системи, і забезпечує захист від функціонування шкідливого коду на даному етапі. Нова програма розрахована, насамперед, на компанії, для яких важливі підвищені вимоги до інформаційної безпеки (державні, силові, фінансові установи, розробники інноваційних технологій, підприємства енергетичного та промислового сектора).

«У рамках класичної схеми роботи антивірусу забезпечити довірене завантаження драйвера захисту на рівні ОС Windows неможливо. Розроблені технології, вперше в індустрії забезпечують технічну реалізацію цієї можливості, дозволяючи нам бути на крок попереду зловмисників, - розповідає Микола Гребенніков, директор з досліджень і розробки «Лабораторії Касперського».

У Росії Антивірус Касперського для UEFI буде доступний як комерційним, так і державним організаціям у вигляді засобу захисту, інтегрованого в материнські плати комп'ютерів, вироблених компанією Kraftway. Співпраця «Лабораторії Касперського» і Kraftway в області створення безпечного середовища завантаження операційної системи - перше подібне партнерство в Росії і унікальний проект по захисту інтерфейсу UEFI у світі. Завдяки інтеграції модуля Антивірусу Касперського для UEFI в оболонку безпеки Kraftway Secure Shell на материнській платі, перевірка завантажувальних файлів в комп'ютері буде автоматично виконуватися з самого першого дня його роботи. На сьогоднішній день компанія Kraftway випускає п'ять моделей материнських плат з інтегрованими модулями безпеки «Лабораторії Касперського».
Переглядів: 576 | Додав: vik_pav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright vik_pav © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz