Субота, 04.05.2024, 14:16
Магазин-майстерня "Техноком-сервіс", м. Прилуки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Наша адреса: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, 59 (1-й поверх центральної прохідної ПАТ "Завод "Будмаш""). Тел.: (050) 699-11-00, (063) 611-10-75, (098) 062-09-01. E-Mail: pk_remont@ukr.net
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
Головна » 2012 » Червень » 1 » Телевізори Apple перестали бути мрією
17:56
Телевізори Apple перестали бути мрією
Телевізори Apple перестали бути мрією і поступово стають частиною повсякденної реальності. Все це вірно лише в тому випадку, якщо інформація про отримання компанією Foxconn замовлення на їх виробництво, пропонована виданням «Business Daily» від якихось «поінформованих джерел», відповідає дійсності.

У Китаї всерйоз заговорили про телевізор Apple

Згідно найсвіжішої інформації, розташована в китайському місті Шеньжені фабрика «Fuji Kang Longhua» отримала замовлення на виробництво пробної партії телевізорів Apple. Ніяких деталей «джерело» не повідомило. Про них залишається лише здогадуватися.

У цьому контексті звернемося до відомого прогнозами аналітика інвестиційного банку Piper Jaffray Джина Манстера (Gene Munster), який вважає, що Apple TV побачить світ у грудні 2012 року. Його ціна буде встановлена ​​в діапазоні від 1500 до 2000 доларів США, а діагональ екрану складе 42-55 дюймів.

Відносно недавно анонс iPhone сколихнув індустрію мобільних телефонів, які з тих пір рішуче змінили свій вигляд. Чи здатна Apple повторити подібний успіх на консервативному ринку телевізорів?

На відміну від порівняно молодого мобільного зв'язку телевізійна індустрія усталилася давно, і в світі є величезна безліч компаній, що постачають телевізори, в тому числі і нового покоління. Тому в даному ринковому сегменті дебютантку Apple чекає не дуже теплий прийом.

Експерт у цій галузі Хонг Шибин (Hong Shibin) повідомив газеті «Business Daily» свої враження про можливості компанії Apple і її перспективи в новій для неї справі. На його думку, сила епловских рішень криється в простоті взаємодії людини з електронікою, прекрасною сумісністю та легкістю, з якою техніка Apple виконує покладені на неї завдання.

Екосистема Apple має потенціал для того, щоб стерти грань між різними видами пристроїв: комп'ютерами, телевізорами, мобільними телефонами і аудіосистемами. Схоже, компанія взяла курс на будівництво «сімейних мереж», які об'єднують в собі весь домашній розважальний комплекс. В цьому випадку, телевізор буде логічним продовженням в ланцюжку продуктів Apple, представлених нею з початку століття.

Apple може претендувати на десяту частину ринку телевізорів

Джин Манстер вважає, що Apple TV знадобиться від одного до трьох років для того, щоб охопити 10% ринку телевізорів. По всій видимості, в якості пульта дистанційного керування стануть використовуватися iPhone і iPad. Управляти своїм телевізором, які мають доступ в App Store, користувач зможе і за допомогою передової голосової технології Siri, вже знайомої щасливим володарям iPhone 4S.

Є кілька причин, по яких зусилля Apple, спрямовані на освоєння ринку телевізорів, можуть увінчатися успіхом. Перш за все, це довіра широкої аудиторії користувачів «яблучному» бренду. Друга причина криється в міцному фінансовому становищі компанії, що дозволяє їй вести довгострокові проекти. Третьою перевагою Apple є величезна добірка контенту для її пристроїв, яка може бути просто адаптована до великих телевізійних екранів.

По всій видимості епоха Інтернету увійшла в ту стадію, коли стало можливим створення Smart TV, абсолютно нового підходу до вибору користувачем контенту для перегляду, при якому саме він визначає, що і коли дивитися.

На перший погляд, між собою конкурують пристрої. Але насправді це не так. На передній план у нових умовах виходить розробка програмного забезпечення та створення зручних хмарних сервісів, тобто інфраструктура або, як стало прийнято говорити в наші дні, екосистема. Апаратна частина набуває значення тільки в тісній зв'язці з програмною стороною. І тут Apple не має собі рівних.

Джерело: appleinsider.ru
Переглядів: 593 | Додав: vik_pav | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright vik_pav © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz