Понеділок, 29.04.2024, 22:57
Магазин-майстерня "Техноком-сервіс", м. Прилуки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Наша адреса: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, 59 (1-й поверх центральної прохідної ПАТ "Завод "Будмаш""). Тел.: (050) 699-11-00, (063) 611-10-75, (098) 062-09-01. E-Mail: pk_remont@ukr.net
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
Головна » 2013 » Червень » 18 » У Skype з’явилися відеоповідомлення
15:10
У Skype з’явилися відеоповідомлення
Сучасні онлайн-комунікатори всіляко допомагають людям бути ближче, але навіть найсучасніші технології не вирішують проблему зайнятості чи пропущених дзвінків. Розробники Microsoft спробували зарадити цьому та ввели в Skype нову можливість – надсилати відеоповідомлення.

Хочете побажати дітям гарної ночі, але в цей час будете в дорозі? Збираєтесь привітати батька з днем народження, але будете зайняті? Треба поділитися чимось цікавим із друзями, але треба скоро виходити на лекцію? Тепер з функцією Video Messaging можна легко поділитись інформацією або привітати, навіть якщо абонент зараз відсутній у мережі.

Функція відеоповідомлень з’явилась декілька місяців тому, однак лише тепер вона вийшла зі стадії тестування та стала доступна кожному користувачу Skype. Відправляти відеоповідомлення можуть користувачі гаджетів на платформах iOS, Android, BlackBerry, настільних Windows та Mac. Переглядати ж їх можна на будь-якому пристрої із запущеним Skype. При цьому запис відеоповідомлень та їх перегляд не коштуватимуть жодної копійки – функція повністю безкоштовна. До речі, Skype дозволяє відправляти необмежену кількість таких послань.

Щоб записати відеоповідомлення Skype Video Message, необхідно:
натиснути кнопку «Відеоповідомлення» (video message);
після цього клацнути клавішу запису і зняти відеоматеріал загальною тривалістю до 3 хвилин;
щоб відправити повідомлення, треба натиснути іконку з конвертом.

За потреби можна перезняти матеріал, натиснувши відповідну кнопку. Подібна можливість знадобиться, якщо, наприклад, під час зйомки випадково закрити об’єктив камери рукою.

Відправляти подібні послання можна лише абонентам поза мережею. Якщо адресат доступний для спілкування онлайн, Skype запропонує замість відеоповідомлення зробити відеодзвінок. Детальніше про нову функцію можна дізнатись на сторінці питань та відповідей (FAQ). Там фахівці Skype розповідають, як налаштувати відеоповідомлення на своєму пристрої, а також надають додаткову допомогу.

Завантажити комунікатор для відповідних платформ можна за цими посиланнями: Skype для Windows, Skype для Windows 8, Skype для Mac, Skype для iPhone, Skype для iPad, Skype для Android та Skype для BlackBerry.

Microsoft продовжує вдосконалювати власний комунікатор та надавати йому нових можливостей. Так, нещодавно користувачі Skype отримали можливість для зручного зв’язку з власниками облікових записів Lync. Крім цього, спілкуватись у Skype відтепер можна безпосередньо з Outlook, не переключаючись в інші програми. Саме завдяки подібним зручним можливостям для зв’язку комунікатор Microsoft ставить нові рекорди.
Переглядів: 616 | Додав: vik_pav | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright vik_pav © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz