Вівторок, 07.05.2024, 07:45
Магазин-майстерня "Техноком-сервіс", м. Прилуки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Наша адреса: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, 59 (1-й поверх центральної прохідної ПАТ "Завод "Будмаш""). Тел.: (050) 699-11-00, (063) 611-10-75, (098) 062-09-01. E-Mail: pk_remont@ukr.net
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
Головна » 2013 » Лютий » 9 » Утиліта Anti Tracks ліквідує сліди вашого перебування в системі
13:29
Утиліта Anti Tracks ліквідує сліди вашого перебування в системі
Anti Tracks - це корисний набір утиліт для платформи Windows, які подбають про безпеку персональної інформації і дозволять приховати сліди вашого перебування в глобальній мережі. Ви зможете парою натиснень на кнопки очистити журнал історії, видалити вміст тимчасових тек, ліквідувати список відкритих файлів і відправлених пошукових запитів та іншу інформацію, збережену в пам'яті браузера і додатків.
При першому запуску Anti Tracks буде автоматично активований майстер «Quick Start Wizard», який познайомить вас з основними функціями і можливостями додатка. Тут ви зможете налаштувати деякі параметри програми, в тому числі вибрати категорії  об'єктів, що видаляються. Після завершення роботи з майстром перед вашими очима виявиться головне вікно додатку, що пропонує швидкий доступ до шести ключових вкладок - «Track Eraser», «Disk Cleaner», «Data Concealing», «Spam Eliminator», «Track Concealing» і «Tools».

У розділі «Track Eraser» ви знайдете утиліти «Tracks Eraser» і «File Shredder», які дозволять без найменших зусиль очистити журнали історії браузерів (Internet Explorer, Firefox, Chrome і Safari), операційної системи Windows, і інших додатків.

Вкладка «Disk Cleaner» надає доступ до інструментів «Junk Files Cleaner», «Duplicate Files Cleaner», Shortcuts Cleaner», «Empty Folders Cleaner» і «Disk Wiper», назви яких говорять самі за себе. Ці невеликі додатки не лише подбають про конфіденційність інформації, але також допоможуть позбавитися від різноманітного файлового сміття.

Розділ «Data Concealing»містить інструменти для приховування критично важливих файлів і папок. Вам достатньо буде перетягнути об'єкти, що цікавлять, в інтерфейс утиліти «Hide Files & Folders», а додаток «Passwords Wallet» гарантує повну безпеку паролів, використовуваних для входу на сайти.
Категорія «Spam Eliminator» представлена інструментом «Disposable Emails», що дозволяє швидко згенерувати тимчасову адресу електронної пошти. Ця можливість стане в нагоді вам в тих випадках, коли ви не хочете вказувати свою діючу поштову адресу при реєстрації на сумнівному сайті. Скринька, створена за допомогою «Disposable Emails» буде дійсною протягом зазначеного вами періоду часу від одного дня до 12 місяців.

У розділі «Track Concealing» вашій увазі пропонується корисний інструмент «Panic Key», який дозволить згорнути вікна обраних додатків одним натисканням на «гарячу» кнопку, відключити звук аудіо-програвача і виконати інші дії, що маскують вашу поточну активність.
Розділ «Tools» містить масу корисних системних утиліт, призначених для аналізу доступного дискового простору (Space Analyzer), деінсталяції додатків (Uninstaller), управління списками автозавантаження (Startup Manager), очищення жорсткого диска (Disk Cleaner Backups) і створення резервних копій (System Backups).

Додаток Anti Tracks працює під керуванням 32-бітних і 64-бітних версій Windows XP, Vista, Windows 7 і 8 і доступний для завантаження на сайті розробника - http://www.giantmatrix.com/products/anti-tracks-free-edition/.
Переглядів: 619 | Додав: vik_pav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright vik_pav © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz